Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

40 dagentijd 2020

De 40dagentijdcampagne is een manier om uw gemeente hierbij te betrekken en ook hen op te laten staan. Misschien doet uw gemeente al jarenlang mee, misschien is het nieuw voor u en overweegt u ermee aan de slag te gaan. Graag nodigen wij u uit voor de vernieuwende en verrassende workshop over dit onderwerp. U maakt kennis met het thema en gaat aan de slag om tot concrete acties te komen. Kortom, een must voor iedereen die de gemeente bij de 40dagentijdcampagne wil betrekken. Doe mee, kom in beweging. Sta op!


De belangrijkste gegevens over de workshop op een rijtje:

Waarom

Kennismaken met de 40dagentijdcampagne en nieuwe ideeën opdoen om er in uw gemeente mee aan de slag te gaan. U krijgt handvatten, tips en ideeën aangereikt om uw gemeenteleden actief te betrekken in de veertig dagen naar Pasen. Met als concreet resultaat: uw eigen 40dagentijd-planningskalender.

Voor wie

De workshop wordt primair georganiseerd voor diakenen en ZWO-leden. Andere betrokkenen bij de 40dagentijd, zoals predikanten, kindernevendienst leiding of gemeenteleden die zich bezighouden met liturgisch bloemschikken, zijn ook welkom.

Waar, wanneer en aanmelden

De workshop wordt vanaf half oktober georganiseerd door het hele land en wordt gegeven door uw eigen Kerk in Actie-consulent. Alle avonden beginnen om 19:30 uur en duren tot 21:30 uur. Uiteraard bent u niet gebonden aan een workshop van uw eigen consulent, maar kunt u de voor u meest geschikte datum en locatie kiezen. Meld u hieronder aan. Let op: aanmelden is verplicht.

Kosten

De workshop is gratis! Er is koffie, thee en iets lekkers.

Wat: 

  • Interactieve en inspirerende opening, met gebruik van de liturgiegids.
  • Ontdekken we wat er gebeurt als je letterlijk op staat.

  • Aan de slag! Wat kan uw gemeente doen tijdens de 40dagentijd? We wisselen tips en ideeën uit en maken een eigen planningskalender.

 

Hieronder vindt u per consulent een overzicht van data en locaties. Vul uw gegevens in bij de locatie van uw keuze. U ontvangt dan van ons een bevestiging per e-mail.

Contactgegevens

Aanmeldgegevens

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)