Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Agenda

Kijk ook in de agenda van het collecterooster.

Januari

27
jan

Webinar GroeneKerken: ‘In wat voor wereld komen onze (klein)kinderen terecht?’

In deze webinar kijken we samen naar dat gevoel, onze 'eco-emoties'. En ook onderzoeken we hoe we hiermee om kunnen gaan, in het licht van de Bijbel. Welke hoop putten we uit Gods woord?

‘In wat voor wereld komen onze (klein)kinderen terecht?’ Hoe we hoop houden, ondanks het gevoel van 'crisis' rondom het klimaat

Steeds meer mensen, waaronder veel jongeren voelen zich boos of ontmoedigd als ze denken aan de toekomst. Misschien herken je dit ook bij jezelf of de mensen om je heen. We doen te weinig om klimaatverandering tegen te gaan. Wat staat ons en de generaties na ons nog te wachten? 

In dit webinar kijken we samen naar dat gevoel, onze 'eco-emoties'. En ook onderzoeken we hoe we hiermee om kunnen gaan, in het licht van de Bijbel. Welke hoop putten we uit Gods woord?

De inleiding wordt verzorgd door Robert Doornenbal. Hij geeft les op het Luthers theologisch seminarie in Hong Kong, vanuit Kerk in Actie, en is predikant in Houten. Na zijn verhaal gaan we met elkaar in gesprek. 

Het webinar wordt gegeven op donderdag 27 januari a.s. van 20.00 - 21.30 uur, via ZOOM. Na opgave ontvang je een link per e-mail om mee te doen. 

Meer informatie en aanmelden

Deze bijeenkomst is niet georganiseerd door de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. De dienstenorganisatie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze bijeenkomst.

Februari