Collecte van 27 nov 2022

Collecte Kerk in Actie 2022 - Werelddiaconaat (Colombia, 1e Advent)

Maar liefst 1,5 miljoen kinderen in Colombia moeten iedere dag zwaar en gevaarlijk werk doen. Ze groeien op in een omgeving met veel geweld en drugsgebruik, zoals in de sloppenwijken van de hoofdstad Bogotá. Kinderen werken er op de markt of in op de vuilnisbelt. School komt vaak op de laatste plaats. Stichting Kleine Arbeider, partnerorganisatie van Kerk in Actie, geeft deze kinderen onderwijs en maakt hen weerbaarder om zo hun kansen op een betere toekomst te vergroten.

Meer informatie: kerkinactie.nl/onderwijscolombia

Dit is de eerste zondag van Advent. In de Adventsperiode tot aan Kerst collecteren we elke week voor kwetsbare kinderen of jongeren. U kunt kiezen of u voor kinderen in Colombia collecteert of dat u aansluit bij de kerstcampagne: kerkinactie.nl/kerst.