Regionale Kerk in Actiedagen

Ik zie je! Over betekenisvol diaconaat voor nu en morgen

Loop jij warm voor diaconaat? Wil je graag geïnspireerd worden, praktische tips krijgen en mensen ontmoeten die ook geloven in delen? Kom dan naar een van de drie regionale Kerk in Actiedagen! Het thema is: Ik zie je! Over betekenisvol diaconaat voor nu en morgen.

Wanneer zijn de Kerk in Actiedagen?

Helaas hebben we opnieuw te maken met aangescherpte coronamaatregelen. Daarom hebben we moeten besluiten om de Kerk in Actiedagen op 22 en 29 januari en 12 februari uit te stellen. Zodra we weten wanneer het weer mogelijk is om op een veilige manier bij elkaar te komen, maken we de nieuwe data bekend.

We organiseren de Kerk in Actiedagen regionaal zodat iedereen in de gelegenheid is om te komen. Je kunt de voor jou meest geschikte locatie kiezen.

Voor wie zijn de Kerk in Actiedagen?

Voor diakenen, zwo- en zendingscommissieleden, predikanten, jongerenwerkers en iedereen die diaconaat een warm hart toedraagt.