Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Geven via de kerk

Als u het werk van Kerk in Actie financieel wilt ondersteunen, kunt u rechtstreeks aan ons geven. Maar u kunt ook bijdragen via uw plaatselijke kerk.

Kerk in Actie is het werk van uw kerk

Het werk van Kerk in Actie wordt uitgevoerd in opdracht van plaatselijke protestantse kerken. Tweederde van onze inkomsten ontvangen wij via hen. Wij zijn blij als u via uw kerk wilt bijdragen. De collecten voor Kerk in Actie in de kerk worden meestal georganiseerd door een diaconie, een zendingscommissie, een zwo-groep of een Kerk in Actie-groep.

Collecterooster

Het dienstencentrum van de Protestantse Kerk in Nederland maakt ieder jaar een overzicht van collecten waaraan kerken kunnen bijdragen. Tijdens de veertigdagentijd en met kerst kunnen kerken meedoen aan de jaarlijkse campagnes van Kerk in Actie. Bij onverwachte rampen vragen wij om speciale bijdragen voor noodhulp. Sommige kerken willen langduriger een speciale band aangaan met projecten in een bepaald land. Dat kan via uw lokale Kerk in Actie-consulent. Wilt u dat er binnen uw kerk meer aandacht komt voor het werk van Kerk in Actie? Dan kunt u uw diaconie attenderen op deze informatie. Ga naar het collecterooster.