Ga mee op reis

Samen zijn we de kerk in actie. Wij geloven in delen. Op reis deelt u even het leven met mensen bij wie u te gast bent. U doet een onvergetelijke ervaring op, waar u later nog vaak aan terug zult denken. Zodra u terug bent in Nederland, deelt u hun leven opnieuw door erover te vertellen aan familie, vrienden, collega’s en in de kerk. Zodat de collecte ineens een gezicht krijgt. En voelbaar wordt hoe we samen wereldwijd een gemeenschap vormen van mensen die geloven in delen.

Gemeentereis op maat

Wilt u als gemeente op reis? Wij zijn op zoek naar gemeenten die op bezoek willen bij de projecten die u samen met Kerk in Actie steunt. Kerk in Actie stemt uw gemeentereis af op uw wensen. Samen op reis: zo wordt tastbaar hoe we samen een wereldwijde gemeenschap vormen van mensen die geloven in delen. Hieronder vindt u daarover meer informatie.

Reizen met donateurs en gemeenteleden

Kerk in Actie organiseert twee keer per jaar een reis voor donateurs en gemeenteleden.  Een reis in kleine groepen, waarin de ontmoeting met mensen van het werk van Kerk in Actie centraal staat. Omdat we iedereen de kans willen geven om een keer met ons mee te gaan, geven we mensen die zich voor het eerst aanmelden voorrang. Vanwege de corona-pandemie zijn alle geplande reizen momenteel tot nader orde uitgesteld.

Gemeentereis op maat

U vindt hier alle informatie over een 'Gemeentereis op maat'. Samen met uw gemeente bekijken we wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn om het werk dat uw gemeente via Kerk in Actie steunt te bezoeken.

Ga mee op reis naar Colombia (50+)

Voor de reis naar Colombia kunt u zich alleen nog aanmelden voor de reservelijst. Vanwege de corona-pandemie is deze reis namelijk tot nader orde uitgesteld.

Aanmeldformulier