Classis Delta haalt met bloembollenactie ruim €13.000,- op voor Indonesie

Een half jaar geleden vroeg de classicale ZWO-commissie Delta zich af of het mogelijk zou zijn om met zo veel mogelijk kerken uit de classis in actie te komen voor Indonesie. Onder de naam 'Delta voor Indonesie' zet de classis zich al een aantal jaar in voor dit Aziatische land.

Een half jaar later is het antwoord duidelijk: ja dat is mogelijk! De classicale ZWO-commissie zocht voor haar actie contact met firma Dogterom uit Oude-Tonge, en wist vervolgens hoe de actie eruit zou gaan zien: bloembollen verkopen!

In de afgelopen zes maanden hebben meer dan 40(!) kerken in de classis meegedaan: van de Zuid-Hollandse eilanden tot Zeeuws-Vlaanderen. Op elk eiland waren er kerken die er voor gingen. En met succes! Er werden ruim 54.000 bloembollen verkocht. De opbrengst? Een verbluffend bedrag van €13.202,24!

In heel veel kerken hebben vrijwilligers zich met hart en ziel ingezet voor de verkoop, voor het inpakken en voor het vervoer. De classicale ZWO-commissie is daar enorm dankbaar voor, net als voor de gastvrijheid en bijzondere vrijgevigheid van de firma Dogterom (alle bloembollen werden gesponsord!). Heel classis Delta staat volgend voorjaar in bloei, een schitterend teken van de gezamenlijke betrokkenheid bij Indonesië!
Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)