Delta verzamelt!

De avond voor Kerk in Actie-consulent Menno Hanse naar de classis Delta zou afreizen, ontvangt hij een WhatsApp-bericht: of hij met de auto zou komen vanwege postzegels, cartridges en oude mobiele telefoons...

"Als consulent was ik aanwezig bij de vergadering van de Zeeuwse ZWO. Een fijn moment om een heel aantal bevlogen ZWO’ers te ontmoeten," verlelt Hanse. "Het WhatsApp-bericht de avond van tevoren bleek achteraf een schitterende aankondiging van de verzamelkracht van de classis Delta. Met een auto vol postzegels, cartridges en oude mobiele telefoons keerde ik huiswaarts. De oogst van de ochtend was - naast mooie ontmoetingen - een volle kar!

Kerken en gemeenteleden zamelen voor Kerk in Actie en de GZB (Gereformeerde Zendingsbond) kaarten, postzegels, cartridges, oud geld en mobiele telefoons in. Vrijwilligers sorteren de kaarten en postzegels en verkopen die. Net als bij de andere spullen komt de opbrengst ten goede aan werk dat Kerk in Actie en de GZB doen.

Delta verzamelt, zoveel is mij wel duidelijk! Heel veel dank daarvoor!"

Meer informatie over de inzameling? Kijk op deze pagina of neem contact met me op via m.hanse@protestantsekerk.nl of 06 48 15 49 22.