'Hoe word je een groene kerk?' Doe mee met webinar GroeneKerken op 21 oktober

GroeneKerken organiseert in 2021 webinars over duurzaamheid in de kerk. Met deze webinarreeks inspireert GroeneKerken (aankomende) groene kerken om duurzame stappen te zetten, door het delen van kennis en ervaringen. In het webinar van 21 oktober wordt antwoord gegeven op de vraag 'Hoe word je een groene kerk?' Doe mee!

Wilt u met uw kerk actief aan de slag met duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en het vergroenen van je eigen gemeenschap, maar weet u niet waar te beginnen? Dan bent u bij GroeneKerken aan het juiste adres! Doe mee aan het webinar 'Hoe word je een groene kerk?' op donderdag 21 oktober 2021 van 20:00 – 21:30 uur.

Start maken met duurzaamheid

Projectleider Hanna van der Horst laat tijdens dit webinar zien waarom het belangrijk is om als kerk te werken aan herstel voor de schepping. Ook vertelt ze hoe je dat kunt doen: we delen verhalen van andere kerken en manieren waarop u als kerk een start kunt maken met duurzaamheid. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

Het webinar wordt gehouden op donderdag 21 oktober a.s. van 20.00 uur - 21.30 uur. U kunt het webinar via ZOOM volgen. Na opgave ontvangt u een link.

Aanmelden kan tot uiterlijk 19 oktober via Online Groenekerken Avonden - Groene Kerken

Lees wat de Protestantse Kerk zegt en doet op het gebied van duurzaamheid: