Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Doe mee: webinars over de 40dagentijdcampagne van Kerk in Actie in 2022

Op dinsdag 11 en woensdag 12 januari 2022 organiseren de consulenten van Kerk in Actie twee korte webinars over de 40dagentijdcampagne ‘Alles komt goed?!’ Als diaken, zwo-lid, predikant of lid van de zendingscommissie krijgt u tips en handvatten om in uw eigen gemeente aan de slag te gaan met dit thema in de Veertigdagentijd, op weg naar Pasen. Doe mee!

Er voor elkaar zijn

‘Alles komt goed?!’. Dat is het thema van de 40dagentijdcampagne van Kerk in Actie in 2022.  Dat kan gemakkelijk klinken, en voor veel mensen op deze wereld is het misschien moeilijk te geloven. Tegelijk kunnen het ook woorden van hoop zijn, want God belooft ons een nieuwe wereld zonder pijn en verdriet. Hij vraagt ons om daar nu al iets van te laten zien: door de zieken te verzorgen, de armen eten te geven en de vluchtelingen onderdak te bieden. Door er voor elkaar te zijn, geven we de hoop van Pasen door, in het geloof dat alles goedkomt. 

Doe mee

De 40dagentijdcampagne is een manier om uw gemeente hierbij te betrekken en ook hen op te laten staan. Misschien doet uw gemeente al jarenlang mee, misschien is het nieuw voor u en overweegt u ermee aan de slag te gaan. Graag nodigen wij u uit om mee te doen met een van deze korte webinars. U maakt kennis met het thema en hoort hoe u uw gemeente er actief bij kunt betrekken. Kortom, een must voor iedereen die de gemeente bij de 40dagentijdcampagne wil betrekken. 

Wanneer

Dinsdag 11 januari: 20.00 - 20.45 uur (online)
Woensdag 12 januari: 20.00 - 20.45 uur (online)

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen:

Graag ontvang ik voortaan ook: