Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Kerk in Actie organiseert met 11 andere organisaties de actie '1maaltijd'

De wereld staat op zijn kop, al meer dan een jaar door de coronacrisis, door klimaatverandering, door conflicten. Mensen die in armoede leven worden hierdoor het hardst geraakt. Voor miljoenen mensen is dagelijks brood op de plank niet vanzelfsprekend.

Volgens het Wereldvoedselprogramma (WFP) van de Verenigde Naties is het aantal mensen dat het risico loopt om te verhongeren meer dan 270 miljoen. Dit terwijl er wereldwijd voldoende eten is voor iedereen. Hier kunnen wij niet mee leven. Daarom staan wij op voor onze medemens. 

Vorig jaar sloeg Kerk in Actie met meer dan tien organisaties de handen ineen en hebben we een prachtige actie gehad. Ook dit jaar organiseren we met 11 andere organisaties de actie '1maaltijd'. 

Wat houdt het in?

Het idee is dat we op Tweede Pinksterdag een maaltijd laten staan en vragen om steun: doneer een maaltijd, laat een maaltijd staan en daag anderen uit hetzelfde te doen. Ga naar www.1maaltijd.nl en doneer! 

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)