Update Kerk in Actiedagen 2022

Vanwege onzekere situatie rondom corona zijn de Kerk in Actiedagen voorlopig uitgesteld. De dagen stonden gepland voor 22 en 29 januari en 12 februari en zullen verplaatst worden naar een later moment in 2022.

De Kerk in Actiedagen worden niet afgelast, maar uitgesteld. De dagen zijn bedoeld voor onderlinge ontmoeting en dat is niet te realiseren met een online bijeenkomst. Zo gauw bekend is wanneer de dagen plaatsvinden wordt dat gecommuniceerd.

We organiseren de Kerk in Actiedagen regionaal zodat iedereen in de gelegenheid is om te komen. Het thema zal zijn: Ik zie je! Over betekenisvol diaconaat voor nu en morgen.

Voor wie zijn de Kerk in Actiedagen?

Voor diakenen, zwo- en zendingscommissieleden, predikanten, jongerenwerkers en iedereen die diaconaat een warm hart toedraagt.

Wat gaan we doen?

Het programma met alle thema’s en opzet van de dag volgt zodra de nieuwe data bekend zijn!