Fryslân foar Rwanda

Steeds meer Friese kerken zetten zich in voor christenen in Rwanda. Het is één van de kleinste Afrikaanse landen, slechts acht keer groter dan Friesland en bovendien even groen. Maar waar Friesland bekend is om de Friese meren, is Rwanda het land van duizend bergen. Tot 2022 gaan veel Friese kerken aan de slag voor Rwanda: Fryslân foar Rwanda!

Fryslân foar Rwanda

Kom ook in actie voor Rwanda

Sluit u ook aan bij Fryslân foar Rwanda. Kerk in Actie levert materiaal en organiseert bijeenkomsten om Friese gemeenten te inspireren. Meld u aan bij Kerk in Actie-consulent Evelien Vrolijk (tel. 06 86 88 24 00). Heeft u actie gevoerd? Maak dan uw bijdrage over op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht,o.v.v. Fryslân foar Rwanda.

• Als u zich bij Evelien aanmeldt voor deze actie, krijgt u nieuws per email.
  • Abonneer u daarnaast ook op het nieuws per project, dat u steunt.