Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Pinksteren 2022 - Feest van hoop

Met Pinksteren vieren we dat Gods goede nieuws de wereld over ging en toegankelijk werd in alle talen. Nog steeds trekken mensen uit alle landen en van alle leeftijden zich op aan die eeuwenoude boodschap van hoop. Daarom is Pinksteren een feest van hoop!

Pinksteren 2022 - Feest van hoop

Doe mee met de pinkstercampagne van Kerk in Actie.

Pinksterdienst 5 juni 2022

Met Pinksteren kun je in de kerk collecteren voor het werk in Zuid-Afrika: veel inwoners in de provincie KwaZulu-Natal leven al generaties lang in armoede. Ze geloven niet dat het ooit beter zal worden. Met een ambitieus bijbel- en landbouwprogramma lukt het een Zuid-Afrikaanse organisatie om dit te doorbreken: ze brengen families samen in actie en geven jong en oud hoop. Maak gebruik van (collecte)materialen voor de Pinksterdienst. 

Rainbow-duif en -lied voor kinderen

Bestel een grote of kleine Rainbow-duif. Doet jouw gemeente mee met de pinkstercampagne?  Vraag dan de consulent van jouw regio gratis een grote Rainbow aan! Luister en zing met kinderen het Rainbowlied 'Feest van Hoop.

Vraag een kinderconcert aan

In de weken rond Pinksteren organiseert de Protestantse Kerk voor gemeenten in heel Nederland kleinschalige  concerten en optredens voor kinderen. Wil je ook in jouw kerk een concert of event voor kinderen organiseren? Tot 8 april kun je dit aanvragen via: www.zingenindekerk.nl/feestvanhoop

Kom in actie 

Gods woord kunnen lezen in je eigen taal

We vragen met Pinksteren ook aandacht voor alfabetisering en bijbelverspreiding in Noord-Ghana.