Samen in actie voor Colombia

Steeds meer kerken in de classis Groningen-Drenthe zetten zich samen in voor Colombia, een land dat meer dan 60 jaar geteisterd door een sociaal en gewapend conflict tussen guerilla's, paramilitairen en het leger. Ondanks een vredesakkoord gaat het land nog gebukt onder ongelijkheid en instabiliteit. Samen zijn we de kerk in actie. In Groningen, in Drenthe en in Colombia. Doet u mee?

Samen in actie voor Colombia

Kom ook in actie voor Colombia

Sluit u ook aan bij Groningen-Drenthe voor Colombia. Kerk in Actie levert materiaal en organiseert bijeenkomsten in uw regio om gemeenten te inspireren. Meld u aan bij Kerk in Actie-consulent Evelien Vrolijk. Heeft u actie gevoerd? Maak dan uw bijdrage over op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht,o.v.v. Groningen-Drenthe voor Colombia.

• Als u zich bij Evelien aanmeldt voor deze actie, krijgt u nieuws per email.
  • Abonneer u daarnaast ook op het nieuws per project, dat u steunt.

Materialen

Groningen en Drenthe steunen deze projecten:

Materialen