Samen in actie voor Zuid-Afrika

Steeds meer kerken in de classis Overijssel-Flevoland zetten zich in voor Zuid-Afrika. Een land waar we ons in Nederland door de geschiedenis en taal extra mee verbonden voelen. Een land waar veel kinderen opgroeien zonder kansen. Deze kinderen en de Zuid-Afrikaanse kerken verdienen onze steun om de grote uitdagingen waarvoor zij staan te kunnen oppakken. Samen zijn we de kerk in actie. In Flevoland, in Overijssel en in Zuid-Afrika. Doet u mee?

Samen in actie voor Zuid-Afrika

Kom ook in actie voor Zuid-Afrika

Sluit u ook aan bij Overijssel-Flevoland voor Zuid-Afrika. Kerk in Actie levert materiaal en organiseert bijeenkomsten in uw regio om gemeenten te inspireren. Meld u aan bij Kerk in Actie-consulent Evelien Vrolijk. Heeft u actie gevoerd? Maak dan uw bijdrage over op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht,o.v.v. Overijssel-Flevoland voor Zuid-Afrika.

• Als u zich bij Evelien aanmeldt voor deze actie, krijgt u nieuws per email.
  • Abonneer u daarnaast ook op het nieuws per project, dat u steunt.

Materialen