Jongeren doorleven het Paasverhaal

in Nederland

Veel christelijke jongeren hebben het paasverhaal al vaak gehoord. Komt de boodschap van Pasen bij hen nog wel aan? JOP, Jong Protestant, ontwikkelde een verrassend nieuw spel voor kerkelijke jongeren: de PaasChallenge.

In dit nachtelijke spel met Escaperoom-achtige elementen ‘ leven jongeren zich in in het verhaal van Jezus in zijn laatste dagen op aarde. Het spel gaat over winnen en verliezen. Een deel van de opdrachten speelt zich buiten af, de ontknoping vindt plaats op paasmorgen. Nieuw dit jaar is dat er ook een SMALL versie is van 1 uur en dat je de PaasChallenge optioneel kunt uitbreiden met een 40 dagen Challenge of 50 dagen Challenge.

De eerst editie van de PaasChallenge was een groot succes: bijna 2.000 jongeren van maar liefst 150 jeugdgroepen uit heel Nederland deden mee. Collecteer mee, zodat JOP rond Pasen jongeren met dit uitdagend spel bij de kerk kan (blijven) betrekken.

Hierbij een filmpje van de PaasChallenge in Houten:

Kijk voor meer informatie op www.jop.nl/paaschallenge.

Doe mee en maak hier uw bijdrage over!

Blijf op de hoogte van Jongeren doorleven het Paasverhaal

van dit project