Gebed voor Pakistan

Pakistan is de laatste tijd regelmatig in het nieuws vanwege zware overstromingen. Kerk in Actie biedt noodhulp, maar zet ook de reguliere steun aan partnerorganisaties voort, zoals aan NOAD. Deze organisatie ondersteunt arme boeren en landloze boeren om hun inkomsten te verbeteren. Op Dankdag collecteren kerken voor het werk van Noad en bidden we voor Pakistan.

Almachtige God,
schepper van hemel en aarde,
wij danken U dat U ons helpt trouw te zijn en dat wij ons mogen verheugen Uw zonen en dochters te zijn.

We zijn dankbaar voor Uw zegeningen. Op dit moment, terwijl we de oogst binnenhalen, denken we aan onze broeders en zusters, boeren in Pakistan, die door overstromingen niet in staat zijn om hun gewassen te oogsten.

We vragen U geef hen wat zij nodig hebben om in hun behoeften te voorzien. Zegen alle mensen die onze steun en gebeden nodig hebben.

We vragen Uw zegen in de naam van Jezus Christus.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Andere verhalen

Uit dit project

Blijf op de hoogte van Opstaan voor een menswaardig bestaan