Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Opvanghuizen in Bolivia op tv bij EO

Twee Boliviaanse partners van Kerk in Actie komen op televisie bij EO Metterdaad. Drie uitzendingen gaan over een verslavingskliniek en één over een opvanghuis voor misbruikte meisjes. Bekijk de uitzendingen en steun dit werk via EO Metterdaad.

Zaterdag 25 maart, 18.20 uur, NPO2

Herman (56) woont al 4 jaar in de verslavingskliniek. Hij is er nu aan toe om op zoek te gaan naar zijn familie, die niets meer van hem wilden weten. Door zijn verslaving en losbandig gedrag zijn zij alles kwijtgeraakt. EO Metterdaad volgt Herman in zijn zoektocht. Zou het Herman lukken om weer in het reine te komen met zijn familie? Steun via EO Metterdaad deze partnerorganisatie van Kerk in Actie, die verslaafden opvangt en geïntegreerd in Bolivia.
Bekijk de uitzending over Herman.

Zaterdag 1 april, 18.20 uur, NPO2

Mauricio (36) is verliefd op Susana, maar beiden wonen in een verslavingskliniek  in Bolivia. EO Metterdaad volgt deze beide Bolivianen, die hard werken om hun leven weer op de rit te krijgen. Steun via EO Metterdaad deze partnerorganisatie van Kerk in Actie, die verslaafden in Bolivia opvangt en geïntegreerd.
Bekijk de uitzending over Mauricio.

 

Zaterdag 8 april, 18.20 uur, NPO2

José was 28 jaar verslaafd aan alcohol en drugs. Hij doet nu zijn 7e poging om af te kicken. De eerste 4 maanden zijn goed verlopen. Hij beseft wat hij zijn moeder en zoon heeft aangedaan en wil een nieuwe start maken. Hij leert nu voor bakker en werkt in de moestuin. Hij voelt zich herboren als de kleine sla-plantjes die hij plant. Help mannen zoals José hun leven weer op de rit te krijgen in Bolivia. Steun via EO Metterdaad deze partnerorganisatie van Kerk in Actie, zodat meer mannen opgevangen kunnen worden.
Bekijk de uitzending over José.

Zaterdag 15 april, 18.20 uur, NPO2

Caren (17) woont vier jaar in een opvanghuis voor mishandelde en misbruikte meisjes in Bolivia. EO Metterdaad brengt haar situatie en dromen in beeld. Steun via EO Metterdaad deze partnerorganisatie van Kerk in Actie, zodat meer meisjes opgevangen kunnen worden.

Steun dit werk via: www.metterdaad.nl/bolivia

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Andere verhalen

Uit dit project