Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Verlof zomer 2019

Over precies 7 weken ben ik weer even met werkverlof in Nederland, van 11 juni t/m 2 juli 2019. Ik ben gedurende die weken ook beschikbaar om wat te delen van mijn werk in Zuid-Afrika.

Hoe langer ik hier bezig ben, hoe dieper de contacten worden die ik opdoe, hoe interessanter mijn werk wordt, en hoe groter mijn kennis van het land en de context. Tegelijk word ik ook nog steeds verrast. De foto's bij deze blog zijn een voorbeeld van zo'n verrassingsmoment: creatieve manier om je geloof duidelijk te maken...

Enerzijds kijk ik er niet meer van op, anderzijds blijft het me verbazen hoezeer geloof in de lucht zit en hoe dat geuit wordt in het dagelijks leven. Ook al zijn kerk en staat in theorie gescheiden, in praktijk heeft dat een andere uitwerking dan in Nederland.

Van die cultuurverschillen en hoe Patrick, ikzelf en mijn werk zich daarin bewegen, probeer ik in mijn blogs wat te delen, maar een persoonlijke ontmoeting is wat mij betreft nog meer waard.

Een aantal dagen doordeweek en in de weekenden zijn al ingevuld met trainingen, en bezoeken aan gemeenten die meeleven met mijn werk:

  • 12 en 13 juni doe ik een training contextueel bijbellezen in Doorn
  • Het weekend van 15 en 16 juni ben ik in Dordrecht
  • Zondagochtend 23 juni in Bilthoven
  • Zondagochtend 30 juni in Loenen a/d Vecht. 

Met name doordeweeks en op de laatste 2 genoemde zondagmiddagen of -avonden ben ik nog beschikbaar om in uw gemeente of groep over mijn werk te vertellen en/of u iets te laten ervaren van wat ik doe. Bijvoorbeeld door samen aan de slag te gaan met contextueel bijbellezen. Neem om dit te regelen contact op met Sietske Renting van Kerk in Actie: s.renting@kerkinactie.nl.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Andere verhalen

Uit dit project