Actie Vakantietas

Kinderen uit kwetsbare gezinnen in Nederland kunnen meestal niet op vakantie. Wanneer klasgenootjes erop uit trekken, blijven zij achter. Met de actie Vakantietas van Kerk in Actie kunt u hen als gemeente verrassen met een rugzak vol verrassingen voor de vakantie. Lees hieronder welke twee opties er zijn voor het bestellen van de tasjes.

Actie Vakantietas

Tassen bestellen

U kunt duurzame tasjes bestellen bij Kerk in Actie. Deze tasjes zijn gemaakt van gerecycled katoen en gerecycled polyester met trekkoorden en lange draaghengsels. Afmeting van deze tasjes is 38 x 42 cm, kleuren zijn blauw en roze. Deze tasjes kosten 1 euro per stuk.

Bestel deze tasjes

Heeft uw diaconie geen geld, of lukt het niet een bijdrage van de gemeenteleden te krijgen? Dan heeft Kerk in Actie een stimuleringsbijdrage beschikbaar en kunt u de tasjes goedkoper of gratis aanvragen. Stuur u daarvoor een e-mail naar Daniëlle Leder.

Stappenplan en tips

• Een plan van aanpak voor de actie Vakantietas vindt u hier
  • Tips voor het vullen van de vakantietasjes vindt u hier (en rechts bij de downloads).

Meer informatie

Op kerkinactie.nl/armoede is meer informatie te vinden over wat Kerk in Actie doet voor kinderen en armoede én andere inspirerende voorbeelden van wat u zelf kunt doen.