Actie Vakantietas

Kinderen uit kwetsbare gezinnen in Nederland kunnen meestal niet op vakantie. Wanneer klasgenootjes erop uit trekken, blijven zij achter. Met de actie Vakantietas van Kerk in Actie kun je hen als gemeente verrassen met een rugzak vol verrassingen voor de vakantie. De duurzame tasjes bestel je voor 1 euro per stuk bij Kerk in Actie.

Actie Vakantietas

Tassen bestellen

Je kunt duurzame tasjes bestellen bij Kerk in Actie. Deze tasjes zijn gemaakt van gerecycled katoen en gerecycled polyester met trekkoorden en lange draaghengsels. Afmeting van deze tasjes is 38 x 42 cm, kleuren zijn blauw en roze. Deze tasjes kosten 1 euro per stuk.

Bestel deze tasjes

Heeft je diaconie geen geld, of lukt het niet een bijdrage van de gemeenteleden te krijgen? Dan heeft Kerk in Actie een stimuleringsbijdrage beschikbaar en kun je de tasjes goedkoper of gratis aanvragen. Stuur daarvoor een e-mail naar Daniëlle Leder.

Stappenplan en tips

• Een plan van aanpak voor de actie Vakantietas vind je hier
  • Tips voor het vullen van de vakantietasjes vind je hier (en rechts bij downloads).

Meer informatie

Op kerkinactie.nl/armoede is meer informatie te vinden over wat Kerk in Actie doet voor kinderen in armoede én andere inspirerende voorbeelden van wat je zelf kunt doen.