Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het werk van Kerk in Actie? Dat kan op verschillende manieren. Kies de manier die het beste bij jou past.

Digitale nieuwsbrieven

Nieuwsbrief voor donateurs en gemeenteleden

Nieuwsbrief voor diakenen en zwo-leden

Nieuwsbrief voor geïnteresseerden in contextueel bijbellezen

Sociale media

Volg Kerk in Actie op Facebook en op Twitter. Ben je actief als diaken? Praat dan mee op ons diaconaal netwerk op Linkedin.
Volg onze uitgezonden medewerkers via de weblogs die zij schrijven. 

Vakblad #Protestant

Het vakblad voor vrijwillige werkers in de kerk #Protestant verschijnt 4x per jaar. Het is een vervanger van het blad Diakonia, dat alleen voor diakenen en zwo-leden was. Abonnee worden? Meld je aan via protestantsekerk.nl/magazine

Ontvang magazine Petrus

Petrus, het ledenmagazine van de Protestantse Kerk in Nederland, verschijnt 4x per jaar. Iedere keer wordt een ander onderdeel van het werk van Kerk in Actie belicht in de speciaal daarvoor ingerichte pagina´s. Neem een gratis abonnement op Petrus

Nieuws over een specifiek project

Abonneer je op nieuws over een specifiek project van Kerk in Actie. Zodra er een nieuwe update bij dit project verschijnt, ontvang je een email. Dit is vooral interessant als je een bepaald project langere tijd steunt, bijvoorbeeld met je kerk. Attendeer in dat geval ook je gemeenteleden op deze mogelijkheid. Bekijk het overzicht van alle projecten en abonneer u.

RSS-feed

Abonneer je via een RSS-feed op de nieuwsberichten van Kerk in Actie. Onze berichten worden dan automatisch doorgestuurd naar de door jou gewenste plek. Dat kan bijvoorbeeld je persoonlijke startpagina zijn, maar ook de website van de kerk. Meer weten over RSS?