Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het werk van Kerk in Actie? Dat kan op verschillende manieren. Kies de manier die het beste bij u past.

Digitale nieuwsbrieven

Nieuwsbrief voor donateurs en gemeenteleden

Nieuwsbrief voor diakenen en zwo-leden

Sociale media

Volg Kerk in Actie op Facebook en op Twitter. Bent u actief als diaken? Praat dan mee op ons diaconaal netwerk op Linkedin.
Volg onze uitgezonden medewerkers via de weblogs die zij schrijven.

Vakblad Diakonia voor diakenen

Diakonia verschijnt vier keer per jaar in combinatie met woord&weg. Abonnee worden? Meld u aan via protestantsekerk.nl/magazine

Ontvang magazine Petrus

Petrus, het ledenmagazine van de Protestantse Kerk in Nederland, verschijnt 4x per jaar. Iedere keer wordt een ander onderdeel van het werk van Kerk in Actie belicht in de speciaal daarvoor ingerichte pagina´s. Neem een gratis abonnement op Petrus

Nieuws over een specifiek project

Abonneer u op nieuws over een specifiek project van Kerk in Actie. Zodra er een nieuwe update bij dit project verschijnt, ontvangt u een email. Dit is vooral interessant als u een bepaald project langere tijd steunt, bijvoorbeeld met uw kerk. Attendeer in dat geval ook uw gemeenteleden op deze mogelijkheid. Bekijk het overzicht van alle projecten en abonneer u.

RSS-feed

Abonneer u via een RSS-feed op de nieuwsberichten van Kerk in Actie. Onze berichten worden dan automatisch doorgestuurd naar de door u gewenste plek. Dat kan bijvoorbeeld uw persoonlijke startpagina zijn, maar ook de website van de kerk. Meer weten over RSS?