Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Over Kerk in Actie

Samen zijn we de Kerk in Actie. Geïnspireerd door Jezus Christus, willen wij delen wat ons gegeven is. Om in Nederland en wereldwijd mensen hoop te bieden en tot hun recht te laten komen.

Wij zijn samen de kerk in actie

In actie voor de naaste; dichtbij en ver weg. Geen mens uitgezonderd. Het werk van Kerk in Actie wordt uitgevoerd door de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland te Utrecht. 

Onze inspiratie

Wij weten ons geïnspireerd door Jezus Christus die wat er was, vijf broden en twee vissen, zegende en deelde met wie niets hadden. We voelen ons geroepen om te delen wat ons gegeven is: tijd en talent, aandacht en zorg, geloof, geld en goed. 


ACT Alliance

Kerk in Actie maakt deel uit van het netwerk van ACT Alliance. ACT staat voor Action by Churches Together. Het is een wereldwijde alliantie van meer dan 145 kerken en aanverwante organisaties uit meer dan 120 landen, opgericht om humanitaire hulp te bieden aan arme en gemarginaliseerde mensen.

Lees meer over hoe Kerk in Actie samen met ACT in actie komt bij rampen.Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)