Sterke en weerbare vrouwen

in Guatemala

Vrouwen in Guatemala worden dagelijks gediscrimineerd en velen hebben te maken met huiselijk geweld. Hoe kunnen zij ervaren dat zij van waarde zijn? En hoe kan de kerk in Guatemala hen daarbij helpen? Zowel mannen als vrouwen kunnen bij Cedepca een theologische opleiding en cursussen volgen voor inspirerend leiderschap voor een sociaal sterke kerk die de bevrijdende kracht van het evangelie uitdraagt.

Vrijheid voor vrouwen en opleidingen voor een sterke kerk

Cedepca werkt vanuit de overtuiging dat geweld tegen vrouwen moet stoppen, vrouwen trots mogen zijn op zichzelf, gelijkheid tussen mannen en vrouwen belangrijk is en dat er meer vrouwelijk leiders in de kerk moeten komen.

Steun dit werk

U kunt dit werk steunen door uw bijdrage over te maken op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. het projectnummer 'Z 00400' of doneer online. Hartelijk dank!

Blijf op de hoogte van Sterke en weerbare vrouwen

Verhalen