Feest van hoop - Pinksteren 2021

Hoop. Het is een woord van maar vier letters. Maar wat het zegt is meer welkom dan ooit. Zelden beleefden we wereldwijd zulke ingrijpende tijden. En zelden verlangden we zo naar uitzicht. Met Pinksteren vieren we dat er hoop is, omdat Gods Geest bij ons is. Kinderen leven die hoop voor. Zij laten zien dat het leven doorgaat. Daarom maken wij van het pinksterfeest een feest van hoop. We komen in actie met en voor kinderen ver weg en dichtbij.

Feest van hoop - Pinksteren 2021

Direct doneren

In actie voor kinderen, dichtbij en ver weg

Met Pinksteren vieren we dat er hoop is, omdat Gods Geest bij ons is. Kinderen leven die hoop voor, ze laten ons zien dat het leven doorgaat. Daarom komen we met Pinksteren in actie voor kinderen, dichtbij en ver weg. We ontvangen hoop en delen hoop. Steun thuis of via de kerk kinderen in Nederland, Egypte of Libanon. Doe mee!

Geniet van online kinderconcerten

In de weken voor Pinksteren bieden we drie onlineconcerten aan voor kinderen en hun ouders. De concerten zijn thuis of in de kerk te bekijken op een moment dat het uitkomt. Vanaf 5 mei 2021 komt er wekelijks een concert beschikbaar waar je je thuis voor aan kunt melden:

Reserveer gratis ticket voor concert Marcel & Lydia (vanaf 5 mei te bekijken)

Reserveer gratis ticket voor familietheater Schapen & Zo (vanaf 12 mei te bekijken)

Reserveer gratis ticket voor concert Elly & Kids Crew (vanaf 19 mei te bekijken)

Kom in actie

Gratis kinder-CD

Een aantal van de liedjes van Marcel en Lydia staan op de DaaromPinksteren-CD ‘Feest van hoop’.
Bestel gratis kinder-CD

Rainbowlied

Luister en zing het nieuwe Rainbowlied 'Feest van Hoop' samen met  kinderen:

Bestel Feest-van-hoop-kaarten

Meer dan ooit leven we in een tijd waarin we hoop willen delen, de ander een hart onder de riem willen steken. Dat kan met de ‘Feest van hoop’-kaarten, getekend door kinderen uit het asielzoekerscentrum in Almere. Deze zijn te bestellen via de webwinkel van de Protestantse Kerk.

Kliederkerk ‘Feest van hoop’

Wil je thuis met je familie aan de slag met kliederkerk? Vraag een gratis pakket aan met het Kliederkerk Thuis-doeboek Zomer, de Kliederkerk CD met wereldband Trinity en een kant-en-klaar kliederkerk pinksterprogramma op kliederkerk.nl/pinksteren

Meedoen met uw kerk

Wil je meedoen aan de pinkstercampagne 'Feest van Hoop' met je kerk? Bekijk alle mogelijkheden op kerkinactie.nl/pinksteren.