Kijk ook in de agenda van het collecterooster.

Februari

feb

Webinar GroeneKerken: Verduurzamen, hoe krijg ik mijn kerk mee?

GroeneKerken organiseert in 2021 webinars over duurzaamheid in de kerk. Met deze webinarreeks inspireert GroeneKerken (aankomende) groene kerken om duurzame stappen te zetten, door het delen van kennis en ervaringen.

U kunt zich aanmelden voor deelname aan een of meerdere webinars via groenekerken.nl/webinars.

1. Beleid en aanpak: Verduurzamen: hoe krijg ik mijn kerk mee?

• donderdag 18 februari 2021, 20:00 - 21:30 uur
  • Met sprekers Johan van Dalen (beleidsadviseur en weet hoe lastig het is om plannen in de praktijk te brengen) en Gees Hummel, zij vertelt hoe verduurzaming in haar kerk van de grond kwam.

De overige webinars:

2. Energie en klimaat: Maak je kerkgebouw duurzaam

• donderdag 18 maart 2021, 20:00 - 21:30 uur
  • Met spreker Teus van Eck, hij heeft 40 jaar ervaring in de wereld van energie en milieu en werkte mee aan de toolkit van de landelijke GroeneKerken.

3. Bewust inkopen: God in de supermarkt: over bewust inkopen als kerk

• donderdag 15 april 2021, 20:00 - 21:30 uur
  • Met spreker Alfred Slomp, hij is bekend van 'God in de supermarkt' en zet mensen aan het denken over de mogelijkheden om bewust inkopen te doen.

U kunt de webinars via ZOOM volgen. Na opgave ontvangt u een link. De webinars starten om 19:45 uur en duren tot 21:30 uur.

Data webinars

18 februari 2021: Beleid en aanpak
18 maart 2021: Energie en klimaat
15 april 2021: God in de supermarkt

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het bijwonen van een of meerdere webinars via groenekerken.nl/webinars.

Maart

mrt

Webinar GroeneKerken: Maak je kerkgebouw duurzaam

1. Energie en klimaat: Maak je kerkgebouw duurzaam

• donderdag 18 maart 2021, 20:00 - 21:30 uur

Nog een webinar:

2. Bewust inkopen: God in de supermarkt: over bewust inkopen als kerk

Data webinars

18 maart 2021: Energie en klimaat
15 april 2021: God in de supermarkt

Aanmelden

Webinar GroeneKerken: God in de supermarkt: over bewust inkopen als kerk

1. Bewust inkopen - God in de supermarkt: over bewust inkopen als kerk

• donderdag 15 april 2021, 20:00 - 21:30 uur

U kunt het webinar via ZOOM volgen. Na opgave ontvangt u een link. De webinars starten om 19:45 uur en duren tot 21:30 uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het bijwonen van het webinar via groenekerken.nl/webinars.