Jaarverslag

Wat heeft Kerk in Actie in 2018 en 2019 kunnen doen met de bijdragen van kerken, diaconieën en donateurs? VUUR, een speciale editie van het Kerk in Actie-magazine, geeft hier in verhaal en beeld een helder antwoord op wat betreft 2018. Voor 2019 kunt u de jaarrekening inzien.

In deze editie van VUUR leest u hoe Kerk in Actie onderdeel is van een wereldwijde beweging. Hoe we samen, als kerk in actie, mensen die alles verloren door de tsunami in Sulawesi konden steunen. Hoe we geloof in China levend kunnen houden en hoe vrouwen in Oeganda recht wordt gedaan.

Naast het Kerk in Actie-magazine is de jaarrekening van 2018 beschikbaar. Beide documenten zijn aan de rechterzijde van deze webpagina te downloaden.

CBF-keurmerk

Het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) heeft het CBF-keurmerk toegekend aan de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland ten behoeve van Kerk in Actie.

Feiten en cijfers

Kerk in Actie is onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland, maar de geldstromen van Kerk in Actie zijn strikt gescheiden van de andere activiteiten van de Dienstenorganisatie.

Alle jaarrekeningen en sociale jaarverslagen van de Protestantse Kerk zijn openbaar en ​te downloaden