Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Doneren & Nalatenschappen

Met jouw financiële bijdrage steunen wij jaarlijks honderden projecten in Nederland en wereldwijd. Je kunt op veel verschillende manieren geven. Hartelijk dank voor jouw betrokkenheid bij het werk. Samen zijn we de kerk in actie.

Geef een gift

Maak jouw bijdrage over op IBAN NL 89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht.

Doneer online

Word donateur

Als donateur machtig je Kerk in Actie om periodiek een vast bedrag van je rekening af te schrijven. Voor jou eenvoudig en voor ons goedkoop. Een vaste toezegging stelt ons in staat om langlopende ontwikkelingsprojecten te steunen. Wilt je je vaste bijdrage wijzigen? Dat kan heel makkelijk via één telefoontje naar (030) 880 1456. 

Kerk in Actie als cadeautip

Een jubileum, bruiloft, geboorte of afscheid zijn bijzonder geschikt om het werk van Kerk in Actie met een speciale gift te steunen. Zamel zelf geld in of vraag je gasten hun gift rechtstreeks naar Kerk in Actie over te maken. Wij houden bij hoeveel geld binnenkomt en denken mee hoe je jouw initiatief kunt promoten. Neem contact met ons op via (030) 880 14 56.

Periodieke gift

Periodieke gift

Een periodieke gift is een mooie manier om het werk van Kerk in Actie financieel te steunen. Een periodieke gift is namelijk volledig aftrekbaar van de belasting. U kunt daardoor meer geven zonder dat het u meer kost.

Meer info

Nalaten aan Kerk in Actie

Nalaten aan Kerk in Actie

Je kunt het werk van Kerk in Actie ook ondersteunen via je testament. Meer weten over nalaten aan Kerk in Actie? Vraag de gratis brochure 'Uw nalatenschap: Geloof, hoop en liefde doorgeven' aan.

Lees meer

Fonds op naam

Fonds op naam

Met een Fonds op Naam biedt Kerk in Actie mensen de gelegenheid bij leven of in het testament een eigen fonds op te richten. Dat kan met een specifieke doelstelling binnen het werkgebied van Kerk in Actie voor een bijdrage van 50.000 euro of meer.

Meer info

Geven via de kerk

Geven via de kerk

Als u het werk van Kerk in Actie financieel wilt ondersteunen, kunt u rechtstreeks aan ons geven. Maar u kunt ook bijdragen via uw plaatselijke kerk.

Meer info

ANBI en uw diaconie

ANBI en uw diaconie

Vanaf 1 januari 2016 moeten ook diaconieën aan de nieuwe ANBI-regelgeving voldoen.

Meer info