Samen tegen armoede

Door de torenhoge inflatie komen steeds meer mensen in de problemen. De fors gestegen energieprijzen maken het er niet beter op. Als kerk willen we hierin graag iets betekenen. Daarom komen we in actie, samen met de Voedselbank en SchuldHulpMaatje.

Samen tegen armoede

Doneer je energietoeslag

Kun jij jouw energiecompensatie missen? Zet het in tegen armoede in Nederland. Met jouw bijdrage helpt Kerk in Actie de Voedselbank om nog meer voedselpakketten uit te kunnen delen. We helpen ook SchuldHulpMaatje om nieuwe locaties te openen en mensen naar een schuldenvrij leven te begeleiden.

Maak een gift over naar NL 89 ABNA 0457 457 457 o.v.v. Samen tegen armoede, of door op de rode button te klikken.

Doneer nu!

Doe mee met de voedselpakkettenactie

Steek je graag je handen uit de mouwen? Doe dan mee met de voedselpakkettenactie van Kerk in Actie en de Voedselbank. Vul het formulier hieronder in om op de hoogte te blijven:

Samen zijn we de kerk in actie, en staan we op tegen armoede in Nederland. Dank voor je betrokkenheid!