Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Nalaten aan Kerk in Actie

Je kunt het werk van Kerk in Actie ook ondersteunen via je testament. Meer weten over nalaten aan Kerk in Actie? Vraag het gratis boekje 'Geloven in een bestemming' aan of neem voor persoonlijk advies contact op met Dorine de Jager.

Boekje Geloven in een bestemming

Steeds meer mensen bestemmen (een deel van) hun nalatenschap voor Kerk in Actie. In het prettig leesbare boekje Geloven in een bestemming vertellen verschillende mensen daarover, zoals mevrouw Buijser:

Als predikant zie ik hoe belangrijk het is je aandacht volledig te kunnen richten op de mensen om je heen wanneer je levenseinde nadert. Het lijkt mij heel onrustig als je op dat moment nog over je nalatenschap moet nadenken. Toen mijn man twee jaar geleden overleed heb ik direct vastgelegd wat er met mijn geld en goederen moet gebeuren. Het geeft mij rust dat alles nu goed geregeld is.”

Het boekje bevat verder praktische informatie om je te helpen bij je persoonlijke afwegingen of bij het opstellen van jouw eigen testament.

Meer weten?

Je kunt het boekje Geloven in een bestemming gratis aanvragen bij Eveline Brak (donateursadministratie) via 030 880 1338 of via donateurs@kerkinactie.nl. Voor een persoonlijk advies kun je contact opnemen met Dorine de Jager, 030 880 1466 of d.dejager@protestantsekerk.nl.

Tenaamstelling Kerk in Actie

Heb je al besloten Kerk in Actie in je testament op te nemen? Gebruik dan de juiste tenaamstelling. Kerk in Actie maakt organisatorisch deel uit van het Landelijk Dienstencentrum van de Protestantse Kerk in Nederland. De officiële tenaamstelling is daarom:

“Kerkgenootschap Protestantse Kerk in Nederland, gevestigd te Utrecht (kantoorhoudende Joseph Haydnlaan 2a te 3533 AE Utrecht) ten behoeve van Kerk in Actie ”. (of Kerk in Actie/Zending, Kerk in Actie/Werelddiaconaat, Kerk in Actie/Noodhulp, Kerk in Actie/Kinderen in de Knel, Kerk in Actie/Binnenlands Diaconaat).