Huis-aan-huiscollecte Kerk in Actie

Kerk in Actie organiseert van 22 t/m 27 november 2021 een landelijke huis-aan-huiscollecte, omdat we willen opstaan voor kwetsbare kinderen in Griekenland. De nood blijft hoog! Wij gunnen hen een beter leven! Daarom komen we in actie. Doe mee!

Waarom we collecteren

Gammele tenten. Extreme kou of juist de ondraaglijke hitte. Onveiligheid, gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen en sanitaire voorzieningen. En misschien wel het ergst van alles: de uitzichtloosheid, het jarenlange, onzekere wachten. Dat is de realiteit waarin duizenden kinderen in Griekse vluchtelingenkampen opgroeien. Wij gunnen hen een beter leven! Daarom komen we in actie en organiseren in 2021 opnieuw een huis-aan-huiscollecte voor vluchtelingenkinderen in Griekenland.

Doet u ook mee?

U kunt op verschillende manieren met ons meedoen:

• Meld u aan als diaconie en organiseer de collecte met uw kerk
  • Meld u aan als coördinator en organiseer de collecte in uw wijk of dorp
  • Meld u aan als collectant en ga met de collectebus langs de deuren in uw eigen wijk.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden als coördinator of collectant via onderstaande buttons. Als coördinator organiseert u de collecte in uw wijk of dorp en als collectant loopt u een paar straten in uw buurt met de collectebus.

Aanmelden als collectant

Aanmelden als coördinator