In actie op zondag

Liturgiesuggesties

Organiseert u een kerkdienst rond zending en (wereld)diaconaat? Maak dan gebruik van onderstaande tips, liturgiesuggesties, liederen, gedichten en gebeden. Samen zijn we de kerk in actie en zetten we ons in voor Gods wereld. Dat mag gevierd worden!

Vieren met kinderen

Betrek kinderen bij vieringen rond zending en (wereld)diaconaat. Bij een aantal uitgewerkte vieringen vindt u hiervoor concrete suggesties (www.kerkinactie.nl/vieren). Of organiseer een speciale kinderviering.

Leg contact met migrantenkerken in Nederland

Als christenen zijn we verbonden met christenen wereldwijd. Veel kerken ondersteunen kerkelijk werk in andere delen van de wereld en voelen zich daarmee verbonden. Heeft u er wel eens aan gedacht om wereldwijde contacten ook eens dichterbij te zoeken? Leg bijvoorbeeld eens contact met een van de vele kerken van christenen van buitenlandse afkomst in Nederland.

Download gratis de single 'Wij delen' van Trinity

De bekende band Trinity nam voor Kerk in Actie een single op: 'Wij delen'. Dit prachtige nummer biedt Kerk in Actie gratis aan.