Samen in actie met Moldavië

Moldavië: kerk in het armste land van Europa

Kom in actie voor Moldavië, het armste land van Europa. Waar veel mensen voor kortere of langere tijd in het buitenland werken. Waar vooral kinderen en ouderen alleen achterblijven en dorpen onleefbaar worden. Kom samen met kerken in Moldavië in actie, zodat kinderen veilig opgroeien. Zodat ouderen de broodnodige zorg krijgen. Zodat jong en oud naar elkaar omkijken. Zodat een stabiele jonge generatie opgroeit, die Moldavië kan helpen opbouwen.

Projecten

Vanaf 1 april 2023 kun je je aanmelden om in actie te komen voor Moldavië. Dan krijg je automatisch allerlei materialen die je kunt gebruiken om tijdens de kerkdienst aandacht te vragen het werk van kerken en organisaties in Moldavië. Samen zijn we kerk, in Nederland en in Moldavië. Doe je mee?