Brabant voor Moldavië

Steeds meer Brabantse kerken slaan de handen ineen voor Moldavië, het armste land van Europa. Onder de noemer ‘Brabant voor Moldavië’ gaan gemeenten aan de slag voor eenzame ouderen en kinderen in Moldavië.

Brabant voor Moldavië

Kom ook in actie voor Moldavië

Sluit u ook aan bij Brabant voor Moldavië. Kerk in Actie levert materiaal en organiseert bijeenkomsten om Brabantse gemeenten te inspireren. Meld u aan bij Kerk in Actie-consulent Annemarieke Voorsluijs. Heeft u actie gevoerd? Maak dan uw bijdrage over op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht,o.v.v.Brabant voor Moldavië.

Blijf op de hoogte

• Als u zich bij Annemarieke aanmeldt voor deze actie, krijgt u nieuws per email.
  • Abonneer u daarnaast ook op het nieuws per project, dat u steunt.

Materialen

Kom in actie voor Moldavië

In Moldavië wordt al bijna 5000 jaar kwaliteitswijn gemaakt. Via Promoldavië kunt u wijnen en honing Moldavië kopen. Met de aankoop steunt u Kerk in Actie-projecten in Moldavië.

• Fles Merlot, Chardonnay of Rosé € 7,49 (€ 1,50 voor Moldavië)
  • Fles Feteasca Neagra € 10,49 (€ 1,50 voor Moldavië)
  • Pot honing 940 gram: € 12,95 (€ 2,50 voor Moldavië)
  • Pot honing 490 gram: € 7,95 (€ 1,50 voor Moldavië)

Bestel via promoldavie.nl en zet aan het eind van de bestelprocedure in het opmerkingenveld: Kerk in Actie. Als zwo-commissie of diaconie een wijnproeverij of -actie organiseren, avondmaalswijn of honing verkopen? Neem contact op met Promoldavië via 06-15356391 of via de website voor de mogelijkheden.