Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Brabant voor Moldavië

Steeds meer Brabantse kerken slaan de handen ineen voor Moldavië, het armste land van Europa. Onder de noemer ‘Brabant voor Moldavië’ gaan gemeenten aan de slag voor eenzame ouderen en kinderen in Moldavië.

Brabant voor Moldavië

Kom ook in actie voor Moldavië

Sluit je ook aan bij Brabant voor Moldavië. Kerk in Actie levert materiaal en organiseert bijeenkomsten om Brabantse gemeenten te inspireren. Meld je aan bij Kerk in Actie-consulent Nic Rijnbende. Heb je actie gevoerd? Maak dan je bijdrage over op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. 'Brabant voor Moldavië'. 

Blijf op de hoogte

  • Abonneer je op het nieuws per project dat je steunt.

Materialen

Kom in actie voor Moldavië 

In Moldavië wordt al bijna 5000 jaar kwaliteitswijn gemaakt. Via Promoldavië kun je wijnen en honing Moldavië kopen. Met de aankoop steun je Kerk in Actie-projecten in Moldavië.

  • Fles Merlot, Chardonnay of Rosé € 7,75 (€ 1,50 voor Moldavië)
  • Fles Feteasca Neagra € 10,75 (€ 1,50 voor Moldavië)
  • Pot honing 940 gram: € 14,95 (€ 2,50 voor Moldavië)
  • Pot honing 490 gram: € 8,25 (€ 1,50 voor Moldavië)

Bestel via promoldavie.nl en zet aan het eind van de bestelprocedure in het opmerkingenveld: Kerk in Actie. Als zwo-commissie of diaconie een wijnproeverij of -actie organiseren, avondmaalswijn of honing verkopen? Neem contact op met Promoldavië via 06-15356391 of via de website voor de mogelijkheden.