Jeannet Bierman

De uitzending van Jeannet Bierman naar Colombia moest in verband met de coronacrisis  uitgesteld worden tot mei 2022. In april staan twee uitzenddiensten gepland.

Jeannet gaat daar lesgeven aan de Fundación Universitaria Bautista in Cali, een theologisch instituut waar studenten worden voorbereid op hun taak als predikant of kerkelijk werker. Deze universiteit wil hen een goede opleiding aanbieden, zodat zij in hun kerk en buurt de mensen kunnen bijstaan in de moeilijke situatie in Colombia.  Lees meer over dit werk.

Hiervoor werkte Jeannet als coördinator van buurt- en kerkhuis De Paardenberg in de multiculturele en multireligieuze Haagse wijk Transvaal. Veel van die ervaring kan ze ook inzetten in haar toekomstig werk in Colombia. "Net zoals ik als diaconaal werker begin met luisteren naar de vragen van de buurtbewoners van de wijk Transvaal zal ik ook in Colombia eerst proberen te verstaan wat er leeft onder de studenten en in de samenleving en de kerk voordat ik les ga geven. Zending bestaat immers bij de gratie van wederkerigheid," aldus Jeannet Bierman.

Helpt u mee deze uitzending mogelijk te maken? Maak dan uw bijdrage over op NL 89 ABNA 0457 457 457 onder vermelding van 'Jeannet Bierman, Colombia'. Hartelijk dank!

Verhalen

van Jeannet Bierman