Robert Doornenbal

Sinds 1 augustus 2020 is Robert Doornenbal, uitgezonden namens Kerk in Actie, part-time theologiedocent in Hong Kong.

Robert bracht in november 2019 een oriënterend bezoek aan Hong Kong. Na dit bezoek en een voorbereidingstijd in 2020, is besloten dat Robert twee keer per jaar twee weken lesgeeft aan het Luthers Theologisch Seminarie op het gebied van praktische theologie en missiologie. Robert heeft veel ervaring opgedaan met het lesgeven in deze vakken als docent op de CHE (Christelijke Hogeschool) in Ede. Als het kan gaat hij naar Hong Kong; kan dat niet, bijvoorbeeld vanwege coronamaatregelen, dan geeft hij les via ZOOM.

Momenteel is Robert, naast zijn werk voor Kerk in Actie, verantwoordelijk voor theologisch onderwijs in de Lichtboog in Houten (NGK). Robert is getrouwd met Margreet en samen hebben ze twee volwassen kinderen.

Verhalen

van Robert Doornenbal

Blijf op de hoogte van onze medewerkers

Ontvang maandelijks de nieuwsbrief over het werk van Kerk in Actie