Wilbert van Saane

Vanaf augustus 2020 worden Wilbert van Saane en zijn vrouw Rima van Saane-Nasrallah door Kerk in Actie uitgezonden naar Libanon. De uitzending wordt ondersteund door de Gereformeerde Zendingsbond (GZB). Wilbert en Rima wonen en werken al geruime tijd in Libanon, samen met hun kinderen Christina en Pieter. Vanaf augustus 2020 komt Wilbert in dienst bij Kerk in Actie. Wilbert zal aan de Near East School of Theology (NEST) doceren in systematische theologie en missiologie. Ook is hij pastor voor NEST-studenten en zal o.a. kapelvieringen en retraites voor studenten en staf organiseren. Daarnaast heeft Wilbert een coördinerende rol in de programma's die NEST aanbiedt voor buitenlandse predikanten in kennismaking met het Arabisch christendom.

Helpt u mee deze uitzending mogelijk te maken? Maak dan uw bijdrage over op NL 89 ABNA 0457 457 457 onder vermelding van 'Van Saane in Libanon'. Hartelijk dank!

Waarbij Wilbert van Saane betrokken is

Verhalen