Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Kerk in Actie-consulent in jouw regio

Met enthousiasme stellen we ons voor: het team van Kerk in Actie dat diaconieën, zwo- en zendingscommissies ondersteunt. Graag helpen we je bij jouw taak om diaconaat zo goed mogelijk in je gemeente voor het voetlicht te brengen. Samen geloven we in delen. Daarom denken we graag met je mee, ondersteunen we je met ideeën en materialen, en staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Je kunt bij ons terecht met vragen over:

  • Projecten
  • Noodhulp
  • Collecten
  • Campagnes, zoals de veertigdagentijd- en kerstcampagne
  • Events, zoals concerten en themadiensten
  • Kids in Actie (Wist je dat je een gratis grote Rainbow krijgt als je Kerk in Actie structureel steunt?)
  • ... en met welke vraag je ook maar hebt over het betrekken van mensen binnen en buiten je gemeente bij diaconaat.

Benieuwd wie de consulent voor jouw regio is? Hieronder stellen onze consulenten zich aan je voor!

Heb je een vraag voor de consulent in jouw regio? Mail naar consulent@protestantsekerk.nl.

Arjan Bikker  


Consulent Noord-Holland en Utrecht, tel. 06 29 41 9404

"De kerk vervult graag de aantrekkelijke functie van een welkome plek te zijn, waarbij veelkleurigheid en diversiteit als kracht wordt gezien. Vanuit bewustzijn en aandacht speelt de kerk een belangrijke rol in het omzien naar kwetsbaren. Als consulent ondersteun ik graag lokale kerken bij deze diaconale antenne. Ik ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk tot grote impact komen voor zowel je lokale kerk als degene die support ontvangt."

________________________________________________

Jannie Boonstra

Consulent Fryslân en tijdelijk Groningen en Drenthe, tel. 06 58 01 32 42

"Van betekenis zijn in het Koninkrijk van God, dat is mijn verlangen. Doen wat in onze mogelijkheden en vermogen ligt, door er te zijn en door te geven. Als mens, maar ook als gemeente, in zijn en in geven. Dit is voor mij een belangrijke factor in mijn persoonlijke maar ook werkzame leven. Als consulent van Kerk in Actie trek ik graag op met commissies en mensen in jullie gemeente om samen te zoeken wat mogelijk is. Daarbij ondersteun ik jullie graag en creatief en denk doeltreffend mee."

________________________________________________


Nic Rijnbende


Consulent Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, de Zuid-Hollandse eilanden en tijdelijk Zuid-Holland, tel. 06 58 01 3249

,De gemeente is voor mij een inspiratiebron en thuisbasis. Door het geloof samen te delen gaat het nog meer leven. In de gemeente zijn we er voor elkaar en de ander, dichtbij of ver weg. Als consulent mag ik plaatselijke gemeenten daar bij helpen. Ik maak hen graag wegwijs in alle mogelijkheden die Kerk in Actie heeft te bieden en ondersteun hen graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun plannen." 

________________________________________________

Jaantje Vink

Consulent Flevoland, Gelderland en tijdelijk Overijssel, tel. 06 15 90 02 78

"Zending en Diaconaat hebben we te danken aan Jezus. Als kerk er zijn voor de minsten. Hulp en pleitbezorging (barmhartigheid en gerechtigheid). Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam op het terrein van (wereld)diaconaat en zending in de Protestantse kerk. Met mijn betrokkenheid, doortastendheid en enthousiasme wil ik me graag met jou verbinden om zo onze kerk in de samenleving gestalte te geven."

 

Heb je een vraag voor de consulent in jouw regio? Mail naar consulent@protestantsekerk.nl.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)