Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Inleverpunten voedselpakkettenactie

Met de voedselpakkettenactie kan iederéén uit jouw dorp, stad of wijk meedoen. Daarom worden mensen in heel Nederland dit jaar met een landelijke campagne opgeroepen een speciale, gratis tas te bestellen waarmee zij producten naar een inleverpunt in de buurt kunnen brengen. Dit kan jouw kerk zijn. Naast inzamelen als gemeente doe je het dan ook samen met je buurtgenoten. 

Een keer per week 

Inzamelpunt zijn betekent dat jouw gemeente minimaal wekelijks op één moment het kerkgebouw opent zodat mensen daar hun boodschappen kunnen inleveren. Je kunt hiervoor een moment kiezen waarop de kerk tóch al open is. Het adres van de kerk en de openingstijden worden gepubliceerd op deze pagina, waarop straks alle inleverpunten in Nederland staan. 

Let op: we tonen alle inleverpunten pas als er voldoende landelijke dekking is. Daarom kan er tijd zitten tussen de aanmelding als inleverpunt en het daadwerkelijk tonen hiervan. Uiteraard laten we ruim van tevoren weten wanneer de inleverpunten kunnen starten. Hoe eerder je je aanmeldt, des te eerder er voldoende inleverpunten zijn om de landelijke actie te starten.

Meld je aan als inleverpunt:

 

Meer weten over de actie 'Samen tegen armoede'? 

Kijk voor meer informatie op deze pagina:

Samen tegen armoede