Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Veertigdagentijd 2024: Ga mee

Veertigdagentijd 2024: Ga mee

Ga mee! Mee in de bonte stoet van Jezus’ volgelingen. Door Hem te volgen, ontmoeten we mensen uit de wereldkerk, van alle talen, culturen en achtergronden. Een kleurrijk gezelschap van gelovigen die van elkaar leren, naar elkaar omzien en hun geloof in God delen. Ga in deze Veertigdagentijd mee naar kerken en gemeenschappen in Colombia, Rwanda, Indonesië, Oeganda, Libanon en Nederland. Laat je meenemen in de wereldwijde beweging van geloof, hoop en liefde. 

 

Wat kun je als gemeente doen?

Vastenactie

Doe als gemeente mee met de vastenactie. Dat kan in 2024 via de veertigdagentijdkalender van de Protestantse Kerk. Deze kun je hier binnenkort bestellen.

Campagnematerialen bij de veertigdagentijdprojecten

Bij ieder project in de Veertigdagentijd komen de volgende materialen beschikbaar:

  • Powerpoint * of filmpje *: elk veertigdagentijdproject wordt in beeld gebracht in een powerpointpresentatie (of filmpje). 
  • Collectesheet *: voor elk collecteproject is een collectesheet beschikbaar met informatie over het project. 
  • Kerkbladbericht en kanselafkondiging *: voor elk collectemoment is een kerkbladbericht beschikbaar en een afkondiging om voorafgaand aan de collecte in de dienst te gebruiken
  • Campagneposter: binnenkort is hier de campagneposter te downloaden. Je kunt deze in je kerk ophangen om de campagne zichtbaar te maken voor je gemeenteleden.
  • Campagnebeeld: download het campagnebeeld in hoge resolutie via deze link
  • Spaardoosjes: spaar met je kerk, club, kindernevendienst of thuis mee voor het veertigdagentijdproject van Kerk in Actie. Bestel spaardoosjes 

* Deze materialen vind je op de project- en collectepagina's

Overige materialen voor gemeenten in de Veertigdagentijd

Veelgestelde vragen

Projecten