Bijbelcompetitie stimuleert bijbellezen

in Egypte

Het Bijbelgenootschap van Egypte schrijft elk jaar een bijbelcompetitie voor kinderen uit. Dit is een groot succes in de Egyptische kerken. Kinderen, maar ook hun ouders, bestuderen het bijbelboek dat in de wedstrijd centraal staat.

In een afsluitende ceremonie met cabaret en muziek krijgen de kinderen allemaal een kleurplaat van een bijbelverhaal en de oudste groepen krijgen een eigen Bijbel. De winnaars van de Bijbelcompetitie krijgen een Evangelie-stripboek. De wedstrijd stimuleert jong en oud om in de Bijbel te lezen.

Steun dit werk

U kunt dit werk steunen door uw bijdrage over te maken op rekening NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. het projectnummer 'Z 009195' of doneer online. Hartelijk dank!

Blijf op de hoogte van Bijbelcompetitie stimuleert bijbellezen

Verhalen