Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Geloven in delen, help je mee?

2023 kunnen we met recht een rampjaar noemen. Dankzij jouw hulp en samen met kerken ter plekke kon Kerk in Actie direct hulp bieden na aardbevingen, overstromingen en bij oorlogen. En waar Kerk in Actie begint, gaat ze door zolang het nodig is. We blijven geloven in delen, ook in 2024. Help je mee? 

‘Een gelukkig nieuwjaar.’ We zeggen het de komende week weer tegen familie, vrienden, collega’s. Maar meer dan ooit wensen we het ook mensen ver weg toe. In Oekraïne, in Soedan, in Turkije en Syrië. In Marokko, in Afghanistan, in Israël en Gaza. En op nog zo veel plekken meer waar in het afgelopen jaar een ramp gebeurde, een oorlog uitbrak of een conflict oplaaide. 

Meteen in actie

2023 kunnen we met recht een rampjaar noemen. Keer op keer moesten we een beroep doen op je vrijgevigheid voor het noodhulpprogramma van Kerk in Actie. Dank als je hieraan hebt bijgedragen! Dankzij jouw hulp en in samenwerking met kerken ter plekke konden we meteen in actie komen na aardbevingen, overstromingen en bij oorlogen. En waar Kerk in Actie begint, gaat ze door zolang het nodig is. 

Help mee!

Samen met jou willen we daar graag mee doorgaan. In de hoop en het vertrouwen dat we  2024 voor veel mensen een beetje gelukkiger kunnen maken dan 2023. Help je mee? Geef dan een gulle eindejaarsgift voor het noodhulpprogramma van Kerk in Actie. Je kunt je bijdrage overmaken via rekeningnummer NL89 ABNA 0457 457 457 o.v.v. noodhulp of door op de rode button te klikken. 

Geef nu

Lees welke noodhulp Kerk in Actie in 2023 kon bieden:

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)

Andere verhalen

Uit dit project