Doorgaan naar hoofdinhoud subline-curl

Onze werkwijze

Wij verbinden 

Wij verbinden wereldwijd gemeentes, organisaties en mensen die willen delen wat hun gegeven is. Dit doen we door verhalen van mensen te delen en ervoor te zorgen dat mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Wij delen 

Wij delen wat mensen willen én kunnen bijdragen. We moedigen iedereen aan te delen wat hun gegeven is. Door bijvoorbeeld te collecteren of als vrijwilliger aan de slag te gaan. Met de aan ons toevertrouwde (financiële) middelen ondersteunen we onze partnerorganisaties in binnen- en buitenland. 

Wij ondersteunen 

Wij ondersteunen wereldwijd gemeentes en mensen die werken aan tekenen van hoop. Diaconieën en ZWO-commissies komen bij ons voor advies, inspiratie en materialen voor hun eigen gemeente. Partnerorganisaties geven bij ons aan waarvoor zij steun nodig hebben. Wij geven onze steun door betrokkenheid, personele inzet en financiële steun.

Wij signaleren 

Wij signaleren misstanden en onrecht. Dichtbij of ver weg, en stellen die aan de kaak. Dit doen we door te luisteren naar ervaringen van gemeentes. We bundelen signalen en vertalen dit naar een stem in het politieke en publieke debat. Ook door actief lobby te voeren.

Was deze informatie zinvol?
We hebben je feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we je contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)